Khamis, 22 Oktober 2015

Sakit

keadaan kesihatan aku kurang memuaskan menyebabkan aku tidak begitu aktif dalam berblogging. sungguh aku sedih dengan keadaan kesihatan ini.

sakit adalah penghapus dosa. mungkin dosa aku terlalu banyak. oleh sebab itu, aku cuba meredhakan diri meskipun hakikatnya untuk berbuat demikian sungguh payah. kesabaran aku cukup tipis pada hakikatnya.

tolonglah doakan kesihatan aku kembali pulih.

aku ingin hidup sihat seperti orang lain juga...

Image result for sick

3 ulasan:

  1. Jika anda mempunyai masalah kewangan, maka sudah tiba masanya untuk anda tersenyum. Anda hanya perlu menghubungi Encik Benjamin dengan jumlah yang anda ingin pinjam dan tempoh pembayaran yang sesuai dengan anda dan anda akan mempunyai pinjaman anda dalam tempoh tiga hari bekerja. Saya hanya mendapat manfaat untuk keenam kali pinjaman sebanyak 700 ribu dolar untuk tempoh 180 bulan dengan kemungkinan membayar sebelum tarikh tamat tempoh. Encik Benjamin telah membantu saya dengan pinjaman.Membuat hubungan dengannya dan anda akan melihat bahawa dia adalah seorang yang sangat jujur dengan hati yang baik. E-melnya adalah lfdsloans@lemeridianfds.com dan nombor telefon WhatAppnya ialah + 1-989-394- 3740

    BalasPadam