Jumaat, 2 Januari 2015

Review Movie/Drama : Crazy Little Thing Called Love


orang lain sibuk belajar untuk peperiksaan akhir, tapi aku pulak sibuk dengan “Crazy Little Thing Called Love”. aku tak pasti la ni drama @ movie…tapi yang aku pasti Made in Thailand. tapi tak kisah la buatan mana pun, yang paling penting menarik dan sempoi. tetiba sahaja berharap aku pun macam tuh. (>____<)  huhuhu perasan pulak.

jangan tak tahu, siap ada tips memikat lagi. jadi memang sesuai untuk ditonton. terutamanya yang tengah mencari tulang rusuk :p . selain tu, budak-budak bawah umur pun boleh tengok. sweet… hehehe

sebenarnya, cerita ni tahun 2010 lagi. aku terlepas kereta api sebab tu sekarang baru berpeluang nak tengok. siapa-siapa yang belum tengok, boleh la tengok.



tak rugi tau. :)

hensem kan hero ni?
lelaki baik sape taknak?
romantik meskipun mangga ;p
 'cat person'
seronok. lelaki idaman kenal nama. huhuhu
alahai ni part yang paling tak best!!!
perempuan yang confess dulu
kalau nak tahu lebih lanjut. sila la tengok 





1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    BalasPadam